Schoonmaken van tandartspraktijken

Reinigen en schoonmaken van tandartspraktijken

Schoonmaken van tandartspraktijken gezocht? Dan zit je hier goed! The Cleaning Crew wordt ingeschakeld voor de meest uiteenlopende schoonmaakopdrachten en daar behoord het reinigen en schoonmaken van tandartspraktijken ook bij. Een tandartspraktijk moet hygiënisch schoon en proper zijn want een nette zaak is trouwens het visitekaartje voor de klanten.

Een tandartspraktijk is een plek waar men veel virussen en bacteriën kan vinden. Er komen immers veel mensen over de vloer die misschien wel een flinke ontsteking in de mond hebben. Een praktijk moet steriel zijn, dus is het schoonmaken van de tandartspraktijk ook zeer belangrijk. Kies voor een gespecialiseerde schoonmaakfirma zoals The Cleaning Crew voor het reinigen en poetsen van  uw tandartspraktijk.

Het reinigen en schoonmaken van tandartspraktijken  is trouwens een van de belangrijkste activiteiten van schoonmaakbedrijf The Cleaning Crew.  Onze medewerkers zullen ook kasten, meubels, werkbladen, ramen, apparatuur en alle items die in de praktijk in contact komen met patiënten reinigen.  Bij deze klus komt er namelijk meer kijken dan alleen de vloer dweilen. 

Een onberispelijke schone en propere tandartspraktijk is een must. Alles wat dé verzorgingssector betreft moet hygiënisch schoon en proper zijn. Toch is de schoonmaak van een tandartspraktijk geen sinecure. Een specialisme als het schoonmaken van tandartspraktijken vraagt om een gespecialiseerd  schoonmaakbedrijf.

The Cleaning Crew maakt ALLES schoon

Een eerste indruk van uw bezoekers telt: uw bedrijf moet er piekfijn bijliggen, met een nette, professionele uitstraling. Bij een tandarts bijvoorbeeld dient alles niet alleen perfect proper, maar ook aan de strengste hygiënische normen te voldoen, met specifieke ontsmettingsproducten. Daar kunnen de perfectionisten van The Cleaning Crew u bij helpen: ondersteund door een jarenlange ervaring kuisen zij echt alles tot in de kleinste hoekjes, inclusief vensters en plinten. Niets laten ze aan het toeval over bij het reinigen en schoonmaken van tandartspraktijken!

Laat het schoonmaken van uw  tandartsenpraktijk over aan professionals. Ons team weet precies wat er allemaal komt kijken bij het schoonmaken van de medische instrumenten, de wachtkamer, de spreekkamer, of de behandelingsruimte.

WE WERKEN MET VASTE PLOEGEN !

Wanneer zorgt The Cleaning Crew voor de schoonmaak?

Het reinigen en schoonmaken van tandartspraktijken gebeurd volledig in overleg met de klant. Het kan eenvoudig wanneer dit voor u uitkomt! Avondwerk of weekendwerk, met jaarcontract of occasioneel schoonmaakwerk, ’s morgensvroeg schoonmaken? Geen enkel probleem, The Cleaning Crew stelt zich graag flexibel op.

WAT MAKEN WE SCHOON?

Ontdek in welke sectoren en op welke plaatsen wij aan de slag gaan..

ONZE AANPAK

The Cleaning Crew komt altijd bij u ter plaatse voor een gratis offerte.

REFERENTIES

Bekijk wat tevreden klanten over The Cleaning Crew vertellen.

Contacteer The Cleaning Crew

Benieuwd naar de prijzen voor het reinigen en schoonmaken van tandartspraktijken?
Vraag meteen een gratis offerte aan en bij Schoonmaakbedrijf The Cleaning Crew maak kennis met een uitstekende prijs/kwaliteit en flexibiliteit.
Gratis offerte