Schoonmaken van dokterspraktijken

Reinigen en schoonmaken van dokterspraktijken

Schoonmaken van dokterspraktijken gezocht? Dan zit je hier goed! The Cleaning Crew wordt ingeschakeld voor de meest uiteenlopende schoonmaakopdrachten en daar behoord het reinigen en schoonmaken van dokterspraktijken ook bij. Een dokterspraktijk moet hygiënisch schoon en proper zijn want een nette zaak is trouwens het visitekaartje voor de klanten.

Een dokterspraktijk is een plek waar men veel virussen en bacteriën kan vinden. Er komen immers veel mensen over de vloer die vaak verkouden zijn, griep hebben of een andere ernstige ziekte. Een praktijk moet steriel zijn, dus is het schoonmaken van de dokterspraktijk zeer belangrijk. Kies voor een gespecialiseerde schoonmaakfirma zoals The Cleaning Crew voor het reinigen en poetsen van uw dokterspraktijk.

Het reinigen en schoonmaken van dokterspraktijken  is trouwens een van de belangrijkste activiteiten van schoonmaakbedrijf The Cleaning Crew.  Onze medewerkers zullen ook kasten, meubels, werkbladen, ramen, apparatuur en alle items die in de praktijk in contact komen met patiënten reinigen.  Bij deze klus komt er namelijk meer kijken dan alleen de vloer dweilen. 

Een onberispelijke schone en propere dokterspraktijk is een must. Alles wat in de verzorgingssector zit, moet hygiënisch schoon en proper zijn. Toch is de schoonmaak van een dokterspraktijk  geen sinecure. Een specialisme als het schoonmaken van een dokterspraktijk vraagt om een gespecialiseerd  schoonmaakbedrijf.

The Cleaning Crew maakt ALLES schoon

Een eerste indruk van uw bezoekers telt: uw bedrijf moet er piekfijn bijliggen, met een nette, professionele uitstraling. Bij dokters bijvoorbeeld dient alles niet alleen perfect proper, maar ook aan de strengste hygiënische normen te voldoen, met specifieke ontsmettingsproducten. Daar kunnen de perfectionisten van The Cleaning Crew u bij helpen: ondersteund door een jarenlange ervaring kuisen zij echt alles tot in de kleinste hoekjes, inclusief vensters en plinten. Niets laten ze aan het toeval over bij het reinigen en schoonmaken van dokterspraktijken!

WE WERKEN MET VASTE PLOEGEN !

Wanneer zorgt The Cleaning Crew voor de schoonmaak?

Het reinigen en schoonmaken van dokterspraktijken gebeurd volledige in overleg met de klant. Het kan eenvoudig wanneer dit voor u uitkomt! Avondwerk of weekendwerk, met jaarcontract of occasioneel schoonmaakwerk, ’s morgensvroeg schoonmaken? Geen enkel probleem, The Cleaning Crew stelt zich graag flexibel op.

WAT MAKEN WE SCHOON?

Ontdek in welke sectoren en op welke plaatsen wij aan de slag gaan..

ONZE AANPAK

The Cleaning Crew komt altijd bij u ter plaatse voor een gratis offerte.

REFERENTIES

Bekijk wat tevreden klanten over The Cleaning Crew vertellen.

Contacteer The Cleaning Crew

Benieuwd naar de prijzen voor het reinigen en schoonmaken van dokterspraktijken?
Vraag meteen een gratis offerte aan en bij Schoonmaakbedrijf The Cleaning Crew maak kennis met een uitstekende prijs/kwaliteit en flexibiliteit.
Gratis offerte