Ontsmetting COVID 19 – CORONA

Ontsmetting COVID 19 – CORONA

Ontsmetting COVID 19 en ontsmetting CORONA gezocht? Dan ben je bij The Cleaning Crew aan het juiste adres. We kregen de afgelopen maanden steeds meer de vraag van onze klanten om hun woning of kantoor preventief te desinfecteren. Daarom hebben wij onze dienstverlening uitgebreid. Iedereen kan vanaf heden op ons beroep doen voor  ontsmetting COVID 19 en ontsmetting CORONA . Het virus kan zitten op mogelijk besmette handen, in spetters, druppels … Om de verspreiding van het virus te beperken, moeten
tegelijkertijd met de schoonmaak  en ontsmetting COVID 19 (ontsmetting CORONA) barrièremaatregelen worden genomen.

Ontsmetting COVID 19 – Ontsmetting CORONA specialisten

Hoe gaan we te werk? De bedoeling is om een werkplek visueel schoon te houden. Dit wordt gedaan met schoonmaakmiddel zoals zeep dat vuil en een deel van de micro-organismen verwijdert. De bedoeling is om de micro-organismen die na het schoonmaken nog steeds op het oppervlak zitten, te verwijderen. Dit wordt gedaan met een ontsmettingsmiddel. Ontsmetten heeft geen zin als het oppervlak niet eerst schoongemaakt is. Laat ontsmetting COVID 19 (ontsmetting CORONA) over aan onze medewerkers. Wij weten exact wat er moet gebeuren.

Welke zijn de kritische plekken?

Dat zijn de plekken waarop Corona zich kan opstapelen. Het gaat om gedeelde gemeenschappelijke plekken die worden aangeraakt door handen of mogelijk door spatten en druppels; bureaus, liften, deurklinken, sanitaire voorzieningen, cafetaria enz.

Wanneer en hoe vaak moet er schoongemaakt en ontsmet worden?

Ontsmetting COVID 19 (ontsmetting CORONA) op de werkplek moet één keer per dag gebeuren. Het wordt aanbevolen om ‘s avonds schoon te maken, nadat iedereen het vertrek verlaten heeft. Zo komt niemand in contact met mogelijk gevaarlijke schoonmaakproducten.

Kritische plekken moeten vaker gepoetst worden. Deurklinken, liften, trapleuningen, gemeenschappelijke printers,  koffiemachines, drankautomaten, plekken die toegankelijk zijn voor het publiek enz. moeten 2 keer per dag worden schoongemaakt. Toiletten voor het personeel moeten 1 keer per dag worden schoongemaakt en toiletten die ook door het publiek worden gebruikt 2 keer per dag.

Het wordt aanbevolen om plekken die toegankelijk zijn voor het publiek te ontsmetten. Dat moet gebeuren na de schoonmaakbeurt.

WE WERKEN MET VASTE PLOEGEN !

Wanneer zorgt The Cleaning Crew voor de schoonmaak?

Ontsmetting COVID 19 en ontsmetting CORONA gebeurd volledig in overleg met de klant. Het kan eenvoudig wanneer dit voor u uitkomt! Na of voor de werkuren. Avondwerk of weekendwerk, met jaarcontract of occasioneel schoonmaakwerk, ’s morgensvroeg schoonmaken? Geen enkel probleem, The Cleaning Crew stelt zich graag flexibel op als het gaat over ontsmetting COVID 19 en ontsmetting CORONA

WAT MAKEN WE SCHOON?

Ontdek in welke sectoren en op welke plaatsen wij aan de slag gaan..

ONZE AANPAK

The Cleaning Crew komt altijd bij u ter plaatse voor een gratis offerte.

REFERENTIES

Bekijk wat tevreden klanten over The Cleaning Crew vertellen.

Contacteer The Cleaning Crew

Ontsmetting COVID 19 en ontsmetting CORONA gezocht? Benieuwd naar de prijzen voor ontsmetting COVID 19 en ontsmetting CORONA?
Vraag meteen een gratis offerte aan en bij Schoonmaakbedrijf The Cleaning Crew maak kennis met een uitstekende prijs/kwaliteit en flexibiliteit.
Gratis offerte